Διατροφή για παιδιά

Πως να διαχειριστείς την Διατροφή των παιδιών σου, με το φορτωμένο τους πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Πως να διαχειριστείς την Διατροφή των παιδιών σου, με το φορτωμένο τους πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

      Μάθε πως να βοηθήσεις τα παιδιά σου να αποκτήσουν καλύτερη Φυσική κατάσταση , περισσότερη Ενέργεια  ή  καλύτερη Σιλουέτα.

        Δύο  λόγια από τον δημιουργό αυτού του  Site  , Γιώργο Τσέργα  .
       Ο σκοπός που δημιούργησα αυτήν την σελίδα είναι γιατί θεωρώ σοβαρό θέμα την διατροφή των νέων σήμερα. Φορτωμένο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους. Σχολείο , φροντηστήριο Ξένων γλωσσών , Ιδιαίτερα , Αθλητισμός , Ωδείο ... Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για Ισορροπημένα και Υγιεινά γεύματα. Ποιές οι επιλογές για  Υγιεινά σνάκ στα διαλείμματα? Βλέπουμε τον σωματότυπο των νέων συνεχώς να οδεύει προς το χειρότερο , με πρωτιές για την χώρα μας στην παιδική παχυσαρκία . Υπέρβαροι νέοι να προσπαθούν απο μικρές ηλικίες να "κάνουν δίαιτα" , για να μοιάσουν τα πρότυπα που προβάλουν τα ΜΜΕ. Δύσκολο για έναν φοιτητή ή μια φοιτήτρια να ασχοληθεί με την παρασκευή Ισορροπημένων και Υγιεινών γευμάτων , αν δεν έχει πάρει το "μήνυμα" απο το σπίτι.
      Ο Στόχος μου  , σαν  Προσωπικός Σύμβουλος Ευεξίας ,  είναι να σε βοηθήσω όσο πιο απλά και άμεσα μπορώ  να επιτύχεις τον δικό σου στόχο και να βοηθήσεις και σύ με την σειρά σου την υπόλοιπη οικογένειά σου: Να βελτιώσετε τις Επιδόσεις σας, να αποκτήσετε την Σιλουέτα, την Ευεξία  και την Ενέργεια που χρειάζεστε καθημερινά .

      Και αν βρίσκεις τις πληροφορίες αυτού του site χρήσιμες, πες το και στους φίλους σου, να ωφεληθούν και αυτοί .


   *  Σ΄ αυτήν την σελίδα  θα βρείς ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την διατροφή των νέων . Κάποια "μυστικά" για να μπορέσεις να περάσεις υγιεινά μηνύματα στα παιδιά σου σιγά-σιγά ξεκινώντας απο την διατροφή μέσα στο σπίτι.

   * Υγιεινές προτάσεις και λύσεις , για την καθημερινότητά τους ακόμα και έξω απο το σπίτι.

   * Στην σελίδα "Διατροφή για όλη την οικογένεια" σου έδωσα  πολλές πληροφορίες και πιστεύω να σε βοήθησα.
  Αν σε βοήθησα να κατανοήσεις οτι τα βασικά πράγματα που χρειάζεται το σώμα σου, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου, είναι  ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ , τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να το μεταδώσεις και στα παιδιά σου.   Κάν΄το όπως λέμε "ΈΝΑ" - "ΔΥΟ" - "ΤΡΙΑ".

1' ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ . "Είμαστε ό,τι τρώμε"

         *  Πόσα χρώματα έχει το πιάτο σου σε κάθε γεύμα?

        *  Η δραστήρια μέρα σου ξεκινάει με ένα Πλήρες και Υγιεινό Πρωϊνό?

        *  Γνωρίζεις "πόσο" σημαντικό είναι το Πρωϊνό στον Έλεγχο του βάρους?

        *  *  *Σημειώστε:  Τι φάγατε σήμερα για Πρωϊνό?
2΄ ΝΕΡΟ .   "Το 70% του σώματός μας , όταν γεννιώμαστε, είναι νερό"

         * Μάθε "πως" , "πόσο" και "γιατί" το νερό  βοηθάει στην καλή Υγεία και στον Έλεγχο του βάρους .

          * * * Σημειώστε: Πόσα ποτήρια νερό πίνετε την ημέρα?

3' Άσκηση . "Νους υγιής εν σώματι υγιή"  Παιδική Δραστηριότητα-Άσκηση

     * Επέλεξε Οικογενιακές δραστηριότητες για να αγαπήσουν και τα παιδιά σου τα σπόρ και την δραστηριότητα . 

     * Υποστήριξε και επιβράβευσε την επιλογή τους και την προσπάθειά τους.

    * * * Σημειώστε: Πόση ώρα την ημέρα κάνατε έντονη φυσική δραστηριότητα?

 

•    Ζήτα το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό  ¨Η Διατροφή μου¨ . Με τα άρθρα του περιοδικού σου δίνω  πολύ απλές και κατανοητές πληροφορίες και  συμβουλές, που χρειάζεσαι  για να επιτύχεις τους στόχους σου.  ¨Ζητήστε το ΕΔΩ¨.
•    Ζήτα το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο  του Γιώργου Τσέργα: ¨Γιατί οι  περισσότεροι Έλληνες (-ίδες) δεν πετυχαίνουν  τους στόχους τους σε θέματα Σιλουέτας και Ευεξίας ?¨. Τα μικρά λάθη που οδηγούν στην αποτυχία. Οι απλές συμβουλές , που οδηγούν στην επιτυχία.    ¨Ζητήστε το ΕΔΩ¨.
•    Τι είναι οι Live Ομάδες Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους . Πάρε τις πληροφορίες σου και αν ενδιαφέρεσαι εσύ,  η παρέα σου, η οικογένειά σου ή ο Σύλλογος στον οποίον συμμετέχεις, ¨Επικοινώνησε μαζί μου¨  .

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καλύφθηκες με τις πληροφορίες που σου έδωσα μέσα από τις σελίδες μου ή αν δεν βρήκες την απάντηση στην απορία σου  στις ¨Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις¨  ΜΗΝ διστάσεις να επικοινωνήσεις την ερώτηση-απορία σου στο  ¨Επικοινώνησε μαζί μου¨ .  Το αργότερο σε 48 ώρες θα απαντήσω στην προσωπική σου ερώτηση .

    Ανακάλυψε πως ο Γιώργος Τσέργας και οι συνεργάτες του μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα της Ευεξίας  σου , ΕΔΩ .

 

Τιμή για εσας: €44.00