Εξειδικευόμαστε Αποκλειστικά στην Υγιεινή και Ισορροπημένη Διατροφή . Θέλεις καλύτερο Μυϊκό Σύστημα για καλύτερες Επιδόσεις , περισσότερη Ενέργεια , καλύτερη Σιλουέτα ?

2012-10-26 02:29

     Δύο  λόγια από τον δημιουργό αυτού του  Site  , Γιώργο Τσέργα  .
       Ο Σκοπός μου  που δημιούργησα  αυτό το  Site , είναι να σου δώσω  απλές ,  κατανοητές και εφαρμόσιμες λύσεις  , σε θέματα της καθημερινής σου Διατροφής που πιθανόν να σε απασχολούν .  
      Ο Στόχος μου σαν  Προσωπικός Σύμβουλος Ευεξίας  είναι να σε βοηθήσω όσο πιο απλά και άμεσα μπορώ  να επιτύχεις τον δικό σου στόχο : Να βελτιώσεις τις Επιδόσεις σου ,  να αποκτήσεις την Σιλουέτα , την Ευεξία  και την Ενέργεια που χρειάζεσαι καθημερινά .
      Και αν βρίσκεις τις πληροφορίες αυτού του site χρήσιμες, πες το και στους φίλους σου, να ωφεληθούν και αυτοί .
   Τι θα βρεις στο site :
•     Μάθε πως μπορείς να βελτιώσεις το μυϊκό σου σύστημα  και να το υποστηρίξεις καλύτερα, μέσα  από την   ¨Αθλητική Διατροφή¨, αν είσαι Αθλητής υψηλών απαιτήσεων και επιδόσεων. Μάθε τι επέλεξαν οι Πρωταθλητές πριν από σένα.
•    Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις  καλύτερη Σιλουέτα ,Υγεία και Ευεξία βελτιώνοντας  την  ¨Διατροφή για όλη την οικογένεια¨. Η Έξυπνη διατροφή για τον Νέο σου Εαυτό , με απλά και κατανοητά βήματα.
•    Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις και να εκπαιδεύσεις τα παιδιά σου για έναν πιο Υγιεινό τρόπο ζωής, στην σελίδα ¨Παιδική Διατροφή¨.  Υγιεινές  λύσεις διατροφής  για την παιδική ηλικία.
•    Μάθε πως μπορείς να έχεις  Τόνωση και Ενέργεια, όταν οι απαιτήσεις για περισσότερη δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας είναι αυξημένες, στην σελίδα  ¨Δραστήριος Τρόπος Ζωής¨  .
•    Ζήτα το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό  ¨Η Διατροφή μου¨ . Με τα άρθρα του περιοδικού σου δίνω  πολύ απλές και κατανοητές πληροφορίες και  συμβουλές, που χρειάζεσαι  για να επιτύχεις τους στόχους σου.  ¨Ζητήστε το ΕΔΩ¨.
•    Ζήτα το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο  του Γιώργου Τσέργα: ¨Γιατί οι  περισσότεροι Έλληνες (-ίδες) δεν πετυχαίνουν  τους στόχους τους σε θέματα Σιλουέτας και Ευεξίας ?¨. Τα μικρά λάθη που οδηγούν στην αποτυχία. Οι απλές συμβουλές , που οδηγούν στην επιτυχία.    ¨Ζητήστε το ΕΔΩ¨.
•    Τι είναι οι Live Ομάδες Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους . Πάρε τις πληροφορίες σου και αν ενδιαφέρεσαι εσύ,  η παρέα σου, η οικογένειά σου ή ο Σύλλογος στον οποίον συμμετέχεις, ¨Επικοινώνησε μαζί μου¨  .

       Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καλύφθηκες με τις πληροφορίες που σου έδωσα μέσα από τις σελίδες μου ή αν δεν βρήκες την απάντηση στην απορία σου  στις ¨Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις¨  ΜΗΝ διστάσεις να επικοινωνήσεις την ερώτηση-απορία σου στο  ¨Επικοινώνησε μαζί μου¨ .  Το αργότερο σε 48 ώρες θα απαντήσω στην προσωπική σου ερώτηση .
    Ανακάλυψε πως ο Γιώργος Τσέργας και οι συνεργάτες του μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα της Ευεξίας  σου , ΕΔΩ .

Πίσω